Ajankohtaista

Makkara- ja kahvihetki

Kiitos grillikatoksella sunnuntaina 22. lokakuuta käyneille. Mukava oli tunnelma!!

Päiväkahvit 13.8. klo 12-14

Juodaanpas päiväkahveita Vuonteen sillan alla sunnuntaina 13. elokuuta noin klo 12-14! Entisen vankilan puoleiselta huoltotieltä löytyy kahviteltta. Tervetuloa kaikki ohikulkijat!!

Grillikatoksen remppa valmis

Katoksella on nurkkia nostettu, seiniä hangattu sekä maalattu, penkit pesty ja öljytty sekä ikkunoiksi laitettu uudet pleksit. Heinikkoa on kesän aikaan niitetty useampaan otteeseen ja polttopuita tehty jo kevään aikana. Kannattaa käydä katsomassa!

Kiitos Monttukirkossa kävijöille

Kiitos kaikille reilulle 40 kävijälle aurinkoisessa monttukirkossa.

Hyvää pääsiäisen aikaa!


Iloista kevättä kaikille!

Laturetki- ja ulkoilupäivä 5. maaliskuuta

Kyläyhdistyksen grillikatoksella ( Torronseläntie 79 ) leimauspiste paikallaan taas ulkoilupäivänä 5. maaliskuuta klo 9-15. Tarjoilua on pakastimen tyhjäämisen merkeissä ja kahvipannu kuumenee aamusta. Latu on tai ei, mutta ulkoilla voi paikalle muutenkin. Tervetuloa!

Terveisiä grillikatoksen kulmilta!


Lunta tartteis vähän lisää hiihtäjille, mutta kunnan laturetkipäivänä 5. maaliskuuta ulkoilu onnistuu muutenkin Vuonteella!


Polttopuita on nyt reilummin tarjolla, mutta saattavat vielä olla hieman kosteita.

Rauhallista joulua!

Kyläyhdistys toivottaa rauhallista joulun aikaa kaikille!

Kauneimmat joululaulut 12. 12.

Kauneimpia joululauluja lauletaan joulukuun 12. päivä klo 18 alkaen Tertalla ( Antinniementie 1 ). Tervetuloa mukaan nauttimaan tunnelmasta sekä glögistä ja pepparskakoista!

Kiitos kahvilla kävijöille!

Keli oli kohillaan taas kyläyhdistyksen päiväkahveilla sillan alla. Porukkaa oli mukavasti -noin 50 isompaa ja pienempää kulkijaa.
Kiitos kaikille ja ensi kesänä taas!